Pure Goat Company op het in de wolken festival

Yes! Pure Goat Company is op In de wolken Festival

Van 17 - 19 oktober is het weer zo ver: het In de wolken Festival! The place to be wanneer er een baby op komst is, en voor alle kersverse papa’s en mama’s. Shoppen, advies krijgen, lekker snacken bij foodtrucks, voor ieder wat wils op dit super leuke festival. En dit jaar staat Pure Goat Company er ook met een stand, waar we je graag verwelkomen!

Wat is er te doen?

Met een baby op komst, of als kersverse ouder, heb jij vast heel veel vragen. Op het In de wolken Festival geven deskundigen jou tijdens masterclasses antwoord op (bijna) al jouw vragen. Vragen over borstvoeding, de bevalling, en over wat je als mama to-be wel of niet mag eten, op het In de wolken Festival kan je met al jouw vragen terecht. Naast deskundig advies krijgen, is het In de wolken Festival dé plek om de leukste spulletjes te kopen voor jouw kleintje. Kleertjes, verzorging, jouw droom kinderwagen, hier shop je jouw hele wishlist bij elkaar.

Festival vibe

Op dit event van bolle buiken en baby’s hangt een heerlijke festival vibe. Tussen het shoppen door kan je lekker ontspannen in de loungebanken, en als je juist energie over hebt kan je een dansje doen. Scoor tussendoor een verfrissend drankje, of eet een hapje bij een foodtruck. Alle hapjes en drankjes zijn natuurlijk zwangerproof. Heb je wel zin in een super leuk festival, maar hou je nooit zo van de drukte? Tip van Pure Goat: kom op vrijdag, dan is het een stuk rustiger dan op donderdag. Frank en Rogier van Pure Goat Company

Pure Goat Company stand

Ben jij straks op het In de Wolken festival? Gezellig! We zouden je graag bij onze stand ontmoeten. Je bent van harte welkom voor hapjes, een gezellig praatje, en informatie over onze Opvolgmelk. Wist jij bijvoorbeeld dat Pure Goat Opvolgmelk 2 een 8,1 heeft gekregen van het testpanel? Hier zijn wij natuurlijk super trots op! Maar we krijgen ook regelmatig vragen van ouders over de ingrediënten in onze Opvolgmelk, wat nou echt gezond is voor een dreumes en, of biologisch nou beter is dan niet-biologisch. Wij vertellen je hier graag alles over! De komende tijd houden we je op social media op de hoogte van al onze nieuwtjes omtrent het In de wolken Festival. We verklappen je nu alvast dat we een meet-de-boerin organiseren.. Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog geen kaarten gekocht? Geen probleem! Bestel kaarten door een emailtje te sturen aan info@puregoatcompany.com, dan zien we jou straks graag op het In de wolken Festival. Wil je meer weten over Pure Goat Company? Lees dan dit artikel of stuur ons een bericht!