Monique

Ouders aan het woord: blog 0

Flesvoeding?
Monique wil er het fijne van weten!

We willen je graag voorstellen aan onze ‘ambassadrice’. Haar naam is Monique en zij is echt het onderzoekende type. Ze is iemand die dingen graag tot de bodem uitzoekt. Een eigenschap die in alle hevigheid naar boven kwam toen ze zwanger was. 

Soms werkt moeder natuur helaas niet mee

Van vriendinnen hoorde ze dat borstvoeding geven niet altijd lukt. Als aanstaande moeder was Monique graag goed voorbereid. En dus ging Monique op zoek naar informatie over flesvoeding. Biológische flesvoeding, om precies te zijn.

Zo kwam ze terecht op de site van Pure Goat Company. Daar las ze over flesvoeding op basis van Nederlandse geitenmelk. Zonder visolie van Tonijn. Zonder palmolie. En met alleen Biologische lactose. Dus zonder toevoeging van andere suikers, zoals maltodextrine of glucose. Allemaal zaken die Monique, als consument én moeder, belangrijk vindt.

Ze stak haar enthousiasme niet onder kinderstoelen of banken.
Afijn, Monique bestelde een blik. Van die aankoop heeft ze bepaald geen spijt. Ze is zelfs zo enthousiast dat haar man erom moest lachen. Gekscherend merkte hij op dat ze dan maar ambassadrice moest worden van dit merk.

Dat leek Monique niet eens zo’n gek idee. Ze stuurde ons een mailtje. Haar enthousiasme in combinatie met haar kritische karakter spraken ons zeer aan. Want zelf zijn we ook altijd op zoek naar verbeteringen, Pure Goat Company is een innovatief bedrijf.

Daarom hebben we Monique gevraagd om elke maand een blog te schrijven over haar ervaringen. Leerzaam voor (aanstaande) moeders op zoek naar tips over flesvoeding. En op veel momenten ook herkenbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *