Opvolgmelk voor op vakantie: Tips en aanbevelingen

Opvolgmelk voor op vakantie: Tips en aanbevelingen

Opvolgmelk voor op vakantie: Tips en aanbevelingen

De zomer is hier en velen van jullie maken zich klaar voor een welverdiende vakantie. Of je nu naar een zonnige bestemming in Europa gaat of een paar dagen bij opa en oma doorbrengt, het is altijd belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Vooral als je een kleintje meeneemt. Een van de belangrijkste voorbereidingen is het meenemen van voldoende babyvoeding. Daarom willen wij al onze klanten fijne vakantie wensen en meteen wat tips geven voor het meenemen van babyvoeding voor je kleintje onderweg.

Praktische kleine verpakkingen

Wanneer je op vakantie gaat, zijn onze kleine verpakkingen van 400 gram ideaal. Deze verpakkingen zijn niet alleen compact en licht, maar ook makkelijk mee te nemen in je handbagage of koffer. Dit maakt het voeden van je baby onderweg en op de bestemming veel eenvoudiger. Het is ook fijn om je eigen voeding mee te nemen, want Pure Goat staat (nog niet) in elk land in Europa op het schap. Of je nu een lange vlucht maakt of een autorit, onze praktische verpakkingen zorgen ervoor dat je altijd een portie voeding bij de hand hebt.

Onze webshop: Bestel naar je vakantiebestemming

We hebben onze webshop geopend voor de meeste bestemmingen in Europa. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot onze opvolgmelk, waar je ook bent. Als je langer op vakantie wilt gaan of de koffer al te vol is, kun je je opvolgmelk vooraf bestellen en naar je vakantiebestemming laten sturen. Zo staat het eten voor je kleintje klaar zodra je aankomt op je bestemming. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over het transport ervan. Dit zorgt ervoor dat je een constante voorraad opvolgmelk hebt voor je kleintje - net zoals thuis ook. Hoe goat is dat :-).

Check wel vooraf de levertijden voor je vakantiebestemming. Ga hiervoor naar Pure Goat Company Shipping & Return. Staat jouw vakantiebestemming er niet tussen, stuur ons dan graag een bericht aan info@puregoatcompany.com.

Tips voor een Zorgeloze Reis

  1. Plan vooruit: Zorg ervoor dat je voldoende voeding inpakt voor de duur van je reis en een paar extra porties voor noodgevallen.
  2. Gebruik kleine verpakkingen: Zoals eerder genoemd, zijn onze 400-gram verpakkingen ideaal voor op reis en kortere vakanties. Ze zijn licht, compact en gemakkelijk te gebruiken.
  3. Bestel vooraf: Maak gebruik van onze webshop om je babyvoeding vooraf te bestellen en naar je vakantiebestemming te laten sturen. Dit bespaart je tijd en zorgen. Check de levertijden voor je vakantiebestemming.

We wensen al onze klanten een heerlijke en zorgeloze vakantie toe! Wist je al, dat je bij bestellingen van 6 blikken 10% korting krijgt op je aankoop van Pure Goat 2 & 3 (400 & 800g). Ga direct naar de webshop en plaats je bestelling.

Team Pure Goat