Verzenden & Retour

Bestellen

Je kan bij ons direct online bestellen, met en zonder het aanmaken van een account. Met je account hoef je niet iedere keer al je informatie opnieuw in te vullen en kan je makkelijk je bestellingen in 1 overzicht bijhouden. Een account aanmaken mag, maar hoeft niet.

We kunnen maximaal 6 blikken per bestelling verwerken. Voor grotere of bedrijfsmatige orders: stuur even een bericht via ons contactformulier 

Bezorgen

We zijn blij om jullie te laten weten dat we sinds april 2023 gratis verzending aanbieden op elke bestelling! Het maakt dus niet uit hoe groot of klein jullie bestelling is. Iedereen kan nu genieten van een snelle & gratis verzending.

We werken er hard aan om de wereld duurzaam te veroveren. We bezorgen onze Pure Goat Company opvolgmelk gratis op adressen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België. Op verzoek van veel klanten bezorgen we onze opvolgmelk nu ook naar vakantiebestemmingen in Europa (hier vragen we wel verzendkosten voor)

Voor 23:00 besteld (ma-vr), betekent normaal gesproken de volgende dag aan huis geleverd binnen Nederland. Op zondagen en nationale feestdagen kunnen we deze service helaas niet aanbieden, dus even opletten als je bestelt.

 

Bezorgoptie Kosten  Alle bestellingen worden gratis verstuurd
DHL standaard € 0 Gratis


Betalen

Tja, betalen moet bij ons ook gebeuren en voordat de order kan worden verstuurd. Betalen kan op de volgende manieren:

Betaalwijze Kosten
IDEAL Gratis
Creditcard (achterafbetaling) Gratis
PayPal Gratis
Klarna Sofort Banking Gratis
Klarna achteraf betalen Gratis


Recht op annulering & terugbetaling

Voor alle bestellingen gedaan via onze webshop geldt dat je deze altijd kan annuleren of kan terugsturen. Je hebt dan ook recht op terugbetaling onder een paar voorwaarden. Deze volgen hieronder.


Termijnen

Als je 1 of meerdere producten hebt besteld via onze webshop, dan versturen we je bestelling zodra we bevestiging hebben van je betaling. Mocht je je bestelling toch willen annuleren, stuur dan een email naar info@puregoatcompany.com. Vermeld dan wel even het ordernummer of stuur de originele email met onze orderbevestiging door. Is je bestelling nog niet verwerkt door de verzendafdeling, dan hoef je niks meer toe doen en zullen we je geld terugstorten.

Als we je bestelling hebben ontvangen: je hebt vanaf de dag van ontvangst van onze producten 14 dagen bedenktijd om je bestelling te retourneren, zie hieronder. Als je je aan de voorwaarden houdt, dan betalen we in principe terug binnen 14 dagen nadat we onze producten terug hebben ontvangen.

Retour sturen

Voor het terugzenden van ongeopende blikken werkt het als volgt:
  1. Download het retourformulier hier, print het uit en vul het in
  2. Sluit het blik goed en gebruik de originele verzenddoos als dat mogelijk is
  3. Stop het retourformulier bij het product in de verzenddoos
  4. Schrijf het volgende adres op je retourzending:

   t.a.v. The Pure Goat Company B.V.
   Antwoordnummer: 1871
   1110 WD LUCHTHAVEN SCHIPHOL

   Geef de retourzending af bij een PostNL-locatie

Let op: wij hebben altijd het originele ordernummer nodig, dus vergeet niet om dit nummer op het formulier te vermelden. Dit nummer staat op de orderbevestiging, die je per email hebt ontvangen na je bestelling.

 

Retour sturen van geopende blikken

Heb je een klacht over een bestelling en heb je het blik al geopend? Geen probleem: sluit het blik dan zo goed mogelijk en stuur de bestelling terug via de eerder aangegeven stappen.
 

Geef wel even op het retourformulier aan dat je het blik geopend hebt. Bij een terechte klacht vergoeden wij de volledige kosten. Dit geldt voor onze Pure Goat Company Volledige Zuigelingenmelk 1, Opvolgmelk 2 en 
Opvolgmelk 3 besteld via onze webshop.

Niet-goed-geld-terug garantie

Ben je nog niet bekend met ons merk maar wil je onze producten graag uitproberen? Bestel één blik en laat je kindje onze flesvoeding op basis van geitenmelk gerust proeven. Is er niks mis met het product maar vind jouw kindje de flesvoeding niet lekker?  Dan kan je gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Je krijgt dan het blik inclusief verzendkosten vergoed. Wij geven deze garantie op onze Pure Goat Company Opvolgmelk 2 en Opvolgmelk 3. Helaas is onze Volledige Zuigelingenvoeding 1 uitgesloten van deze garantie.


Wat moet je doen?

Om aanspraak te maken op onze niet-goed-geld-terug garantie, doe je het volgende:

Het werkt als volgt:

1. Download het hier, print het uit en vul het in

2. Geef aan dat je gebruik maakt van de niet-goed-geld-terug garantie (dit is niet mogelijk voor Volledige Zuigelingenvoeding 1)

3. Sluit het blik goed en gebruik de originele verzenddoos, of een andere goede verpakking

4. Stop het retourformulier in de verzenddoos

5. Schrijf het volgende adres op je retourzending

t.a.v. The Pure Goat Company B.V.
Antwoordnummer: 1871
1110 WD LUCHTHAVEN SCHIPHOL

6. Geef de retourzending af bij een PostNL-locatie

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, doen we onze best om je verzoek binnen 14 dagen af te ronden en je hierover per e-mail te informeren.

Aanvullende voorwaarden niet-goed-geld terug garantie

Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst of 14 dagen na directe aankoop in de winkel naar ons opgestuurd worden.

Je moet ons product volgens de instructies op de verpakking bereid hebben. We hanteren een maximum van één (geopend) product per persoon en/of adres. Mocht je meerdere blikken in 1x besteld hebben, dan kan je ze allemaal terugsturen. Wij hanteren wel de voorwaarde dat er dan slechts 1 blik geopend mag zijn.

Let op: bevat een teruggestuurd blik Opvolgmelk 2 of Opvolgmelk 3 minder dan de helft van de voeding, dan valt dit niet onder de niet-goed-geld-terug garantie.

Geld terug

We doen ons best om je betaalde bedrag zo snel mogelijk terug te storten via het betaalmiddel dat je hebt gebruikt om mee te betalen. Mocht dat niet lukken, dan zullen we je vragen om een rekeningnummer/IBAN. We betalen in principe terug binnen 14 dagen nadat we onze producten terug hebben ontvangen.

Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van onze niet-goed-geld-terug garantie tussentijds aan te passen, stop te zetten of aan te vullen.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn leidend als er iets niet duidelijk is. Deze voorwaarden vind je in de footer van onze website