waarom geitenmelk voor baby's

Daarom
geitenmelk

Natuurlijk voldoet onze opvolgmelk op basis van geitenmelk aan alle wettelijke eisen zoals dat geldt voor alle opvolgmelken. De producten van Pure Goat Company zijn van hoge kwaliteit. We laten alles uitgebreid controleren door onafhankelijke laboratoria: de geitenmelk, de andere ingrediënten, en het uiteindelijke poeder in de blikken.

Bio-logisch, toch?

We doen er alles aan om onze producten Biologisch te maken. Zo gebruiken we uiteraard Biologische geitenmelk. En we slagen erin om steeds meer Biologische ingrediënten toe te voegen. Verder werken onze boeren en geitenhouders allemaal Biologisch. En hun geiten krijgen Biologisch voer.

geitenmelk opvolgmelk en lactose intolerantie of koemelkallergie

Een ander eiwit

Interessant feit over de geit: het dier geeft van nature alleen A2 melk. In tegenstelling tot een koe die een mengsel van A1 en A2 melk produceert. In A2 melk zitten andere eiwitten dan in A1 melk.

Vette volle melk
Doordat onze opvolgmelk op basis van volle melk is gemaakt, bevat het melkvet wat van nature in de geitenmelk aanwezig is. Dit wordt dan nog aangevuld met vetten uit zonnebloem en raapzaad.

Let op: onze opvolgmelk is niet geschikt voor baby’s met een lactose-intolerantie of koemelkallergie.

goed alternatief voor opvolgmelk obv koemelk infographics