Our story - Pure Goat Company

Ons verhaal

Frank had dus een missie. Opvolgmelk op basis van geitenmelk, maar dan Biologisch. Nu werkte Frank al in de voedselindustrie. Dus je hoefde hem niks te vertellen over inkoop en productie. Die ervaring in de praktijk kwam hem goed van pas. Maar er moest nog een recept voor de opvolgmelk komen. Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling moet zitten, daarnaast is ook vastgesteld wat er in mag zitten.Dit gedeelte nam Rogier van Anholt over. Rogier werkte na een carrière aan de universiteit (hij is Doctor in biologie) ruim 12 jaar als onderzoeker/ontwikkelaar voor verschillende producenten van babyvoeding.

... en toen?

Toen was hij alsnog 2 jaar (!) bezig om het Biologische geitenverhaal uit te zoeken. Want het was best wel pionierswerk. Maar hij deed het met liefde. Liefde voor zijn zoontje, voor geiten én voor moeder natuur! De rest is geschiedenis. The Pure Goat Company groeit. Maar één ding staat altijd voorop bij ons: respect voor de wereld! Daarom schrijven we Biologisch ook met een grote letter.

Biologisch certificeerd

Je mag niet zomaar een product verkopen als “Biologisch”. Het label Biologisch is wettelijk beschermd en mag alleen gebruikt worden voor producten waarvan het productieproces en de samenstelling aan wettelijke eisen voldoen. Deze eisen zijn voor alle landen van de EU hetzelfde. Goed vinden wij, want dan weet je zeker dat iedereen dezelfde regels volgt. Vind je het leuk om hier meer over te weten? Lees dan onze blog.

Zo zijn wij ...

Kritisch

Pure Goat Company neemt geen genoegen met de status quo. Kritisch betekent voor ons, dat we alle vragen serieus nemen en dat we mensen goed willen informeren.

Dapper

We zijn niet bang en vooral niet om onze mening te uiten. Dat zeggen we niet omdat we arrogant willen zijn, maar zo zijn we gewoon en dat voelt goed.

Eigenwijs

We willen de wereld van babyvoeding op zijn kop zetten met onze eigenzinnige kijk op de wereld.

Eerlijk

Eerlijk is eerlijk. The Pure Goat Company vindt het heel normaal om gewoon transparant te communiceren.

Een tikje brutaal

We zijn scherp en kunnen met slimme (woord)grappen de aandacht zoeken maar ook mensen aan het denken zetten.

Het management team

Lisa v/d Cruijsen

Product Manager

Bericht aan Lisa sturen

Stephanie Caro

Marketing & Account Manager Duitsland

Bericht aan Stephanie sturen