Waar ouders geitenmelk kunnen kopen

Waar ouders geitenmelk kunnen kopen

Een overzicht van verkooppunten in Europa van Pure Goat Company

Geitenmelk kopen voor je kleintje: Een gids voor ouders

Als ouder ben je altijd op zoek naar de beste voedingsopties voor je kleintje. Veel ouders gaan proactief op zoek naar een alternatief voor koemelkproducten voor hun kleintje en dan kan opvolgmelk op basis van geitenmelk een goede keuze voor je zijn. Maar waar kun je deze producten vinden?

Waar je bijvoorbeeld producten van Pure Goat Company kunnen kopen is afhankelijk van het land waarin je woont. Hier is een overzicht van waar je onze producten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Frankrijk kunt kopen.

Let op: We hebben onze service uitgebreid naar verschillende vakantiebestemmingen in Europa. Wil je onze opvolgmelk ook op je vakantieplek ontvangen en niet meeslepen in je koffers? Geen probleem. Je kan gewoon via onze online shop een bestelling plaatsen.

 

Geitenmelk kopen in Nederland

In Nederland zijn er gelukkig tal van opties als het gaat om het kopen van onze opvolgmelk op basis van geitenmelk. Ons hele assortiment is in Nederland verkrijgbaar in meer dan 800 fysieke winkels, waaronder drogisterijen zoals ETOS en ecologische supermarkten. Dit maakt het gemakkelijk voor ouders om geitenmelk lokaal te vinden en in te slaan voor hun kleintjes. Onze eigen webshop is heel geliefd bij ouders want we leveren snel en er zijn soms heel leuke kortingsacties*. Dus het is altijd interessant om ons via social media te volgen of zich op te geven voor onze nieuwsbrief.

Geitenmelk kopen in Duitsland

Voor ouders in Duitsland is ons product beschikbaar via Rossmann online, een van de toonaangevende drogisterijketens in het land. Het is handig dat je onze producten er online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Op deze manier kan je naast andere boodschappen nog onze geiten opvolgmelk online bij Rossmann kopen. Maar ook zoals in Nederland genieten Duitse klanten van onze snelle leverservice wanneer ze  via onze website www.puregoatcompany.com  onze geitenmelk opvolgmelk kopen. Ook voor onze Duitse klanten geldt: We hebben regelmatig leuke acties voor het kopen van geitenmelk.

Geitenmelk kopen in België

In België bieden we onze producten online aan via verschillende platforms, waaronder farmaline.benewpharma.beplein.be en bol.be. Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar bij Biovita en kunnen ze op bestelling worden opgehaald bij apotheken zoals Loydspharma en Multipharma. We zijn continue bezig om voor de Belgische klant het makkelijk te maken om Pure Goat geitenmelk te kopen. We zien namelijk dat de producten van Pure Goat Company steeds populairder worden in België.

Geitenmelk kopen in Frankrijk

Hoewel we nog niet op het schap staan in in Frankrijk, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort beschikbaar zullen zijn via C-discount, een van de toonaangevende online retailers in Frankrijk. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor Franse ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige geitenmelk opvolgmelk zonder palmolie, visolie of maltodextrine. We gebruiken volle melk voor onze opvolgmelk op basis van geitenmelk en voegen alleen lactose als bron van koolhydraten toe. De DHA halen we uit algen, wat onze producten geschikt maakt voor vegetariërs. Onze producten bevatten DHA, zoals alle opvolgmelk, maar wel DHA van algen en niet van visolie. Wacht niet langer om onze geitenmelk te kopen.

Geitenmelk online kopen

Naast deze lokale verkooppunten bieden we ook een handige online winkelervaring voor ouders in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Frankrijk. Bestellingen worden snel verwerkt en bezorgd. In Nederland worden bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst worden de volgende dag geleverd. In Duitsland worden bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur geplaatst zijn binnen 2 dagen geleverd. Voor Frankrijk is de levertijd 3-4 dagen en kunnen we ook binnen België binnen 2 werkdagen leveren. 

We hopen dat dit overzicht jullie helpt bij geitenmelk kopen voor jullie kleintjes. Ons doel is om ouders overal toegang te geven tot voedzame en kwalitatieve producten die bijdragen aan de gezondheid en ontwikkeling van hun kinderen.

Kijk hier naar ons hele assortiment.

 

*Onze volledige zuigelingenvoeding is wettelijk uitgesloten van alle kortingsacties