Ouders aan het woord: blog 0

Forældre fortæller: blog 0

Flaskefodring?

Monique vil vide alt!

Lad os introducere dig for vores 'ambassadør'. Monique. Hun virkelig den undersøgende type, altid ivrig efter at komme til bunds i tingene.  Denne egenskab kom særligt til udtryk, da hun var gravid.

Moder Natur spiller desværre ikke altid med, som vi ønsker det sine. 

Som kommende mor ville Monique gerne være godt forberedt. Derfor begyndte hun at undersøge modermælkserstatning, især økologisk modermælkserstatning. Det var her hun stødte hun på Pure Goat Companys hjemmeside. Her læste hun om modermælkserstatning baseret på hollandsk gedemælk. Uden tunfiskolie. Uden palmeolie. Og kun med økologisk laktose. Altså uden tilsætning af andre sukkerarter som maltodextrin eller glukose. Alle ting, som Monique, som forbruger og mor, finder vigtige.

Hun kunne knap nok skjule sin begejstring.

Jamen, Monique bestilte en dåse. Den beslutning har hun bestemt ikke fortrudt. Hun er endda så begejstret, at hendes mand måtte grine af det. Spøgende bemærkede han, at hun burde blive ambassadør for dette mærke.

Det syntes Monique faktisk ikke var en dårlig idé. Hun sendte os en e-mail. Hendes entusiasme kombineret med hendes kritiske sans apperllerede meget til os. Hos Pure Goat Company er vi altid på udkig efter muligheder for forbedring og innovativ.

Derfor har vi bedt Monique om at skrive en blog hver måned om sine oplevelser. Det vil være lærerigt (kommende) mødre på jagt efter tips om modermælkserstatning og på mange tidspunkter også genkendeligt!