Hoe bewaar ik opvolgmelk?

Hvordan opbevarer jeg opfølgningsmælk?

Hvor længe kan jeg opbevare opfølgningsmælk?

Efter åbning af dåsen kan du opbevare Pure Goat Bio opfølgningsmælk i 3 uger. Efter denne periode kan kvaliteten ikke længere garanteres. Sikkerhed frem for alt!

Kassér overskydende mælk inden for en time efter tilberedning. Holdbarhedsdatoen for en uåbnet dåse er altid angivet på bunden af dåsen.

Kan jeg opbevare opfølgningsmælk i køleskabet?

En uåbnet Pure Goat dåse opbevares bedst på et køligt, tørt sted. Et køkkenskab er et passende sted. Opbevar ikke Pure Goat dåser i køleskabet.

Hvis du vil forberede en flaske på forhånd, er det bedst at tilberede den kold og kun opvarme den én gang.

Hvor længe kan man opbevare opfølgningsmælk i køleskabet?

Vi anbefaler, at flasken ikke tilberedes mere end 8 timer i forvejen og opbevares i køleskabet. Sæt den efter tilberedning bagerst i køleskabet (hvor mælken er koldest). Sørg for, at temperaturen i køleskabet er 4°C.

Kan jeg opbevare opfølgningsmælk i fryseren?

Frysning af opfølgningsmælk frarådes generelt, da det kan ændre sammensætningen af mælken og muligvis have en negativ effekt på kvaliteten og sikkerheden. Frysning af opfølgningsmælk kan føre til en ujævn konsistens, og selv efter optøning og omrystning kan det være svært at få mælken til at blande sig ordentligt. Frysning kan også påvirke stabiliteten af visse vitaminer og næringsstoffer i pulveret, hvilket gør dem mindre effektive. Over tid kan disse ændringer føre til et fald i næringskvaliteten.