Ontdek de pluspunten van geitenmelk babyvoeding

Ontdek de pluspunten van geitenmelk babyvoeding

Ontdek de pluspunten van geitenmelk babyvoeding

Geitenmelk babyvoeding als basis wint steeds meer aan populariteit bij jonge ouders, en dat vinden we bij Pure Goat Company fantastisch. Lees in deze blog meer hierover en ontdek waarom geitenmelk babyvoeding een goede keuze kan zijn voor jouw kleintje.


De zachtromige smaak van geitenmelk

Veel mensen denken onterecht dat geitenmelk een sterke smaak heeft vanwege hun associatie met geitenkaas. Maar geitenmelk babyvoeding zal je verrassen met zijn milde smaak, wat het juist een geliefde keuze maakt voor baby's. Pure Goat Company combineert deze milde en romige smaak met voedzame ingrediënten, conform de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. 


Puur natuurlijke en zorgvuldige samenstelling

Bij Pure Goat Company vinden we het belangrijk om Biologische geitenmelk babyvoeding te leveren. We gebruiken alleen volle geitenmelk van Biologisch gehouden geiten die kunnen grazen in een natuurlijke omgeving. Onze geitenmelk babyvoeding is ontwikkeld om de wezenlijke kwaliteit van de geitenmelk te behouden. Onze Biologische geiten genieten van weilanden die niet bewerkt zijn met chemische middelen. Hun stallen zijn comfortabel en ruim opgezet, en ze worden niet behandeld met antibiotica of hormonen. Daarnaast bevatten onze producten geen GMO-ingrediënten, wat een strikte eis is binnen de Biologische landbouw. Wil je meer hierover weten? Lees dan onze blog “Biologisch groeit".

Babyvoeding o.b.v. geitenmelk: Een doordachte keuze

Een toenemend aantal ouders kiest geitenmelk babyvoeding boven conventionele koemelk babyvoeding. De meesten zijn op zoek naar producten die zowel van hoge kwaliteit zijn als afgestemd op de kwetsbare behoeften van hun baby. * **

Ben je op zoek naar een babyvoeding die zacht is ? Dan is geitenmelk babyvoeding misschien een goede keuze. 

Heb je vragen over onze geitenmelk babyvoeding? Stuur dan graag een bericht naar onze klantenservice info@puregoatcompany.com.

Wil je meer weten over onze opvolgmelk? Lees dan graag de volgende BLOG over meer basiskennis over opvolgmelk.

 

* We willen benadrukken dat alle babyvoeding die je online of in winkels kunt kopen aan de strenge wetgeving voldoet. 

** Moedermelk is de beste voeding voor je baby