pure goat company
Pure Goat Company

Økologisk Geit -
Tilskuddsmelk

Geitemelk

Morsmelkerstatning basert på geitemelk 

A2-melk

En geit produserer naturlig nok bare A2-melk, i motsetning til en ku.

Økologisk

Våre produkter er økologisk sertifisert

Uten fiskeolje

Vår tilskuddsmelk inneholder DHA, akkurat som all tilskuddsmelk, men DHA fra alger og ikke fra fiskeolje

Uten palmeolje og soya

Kun solsikke- og rapsolje - bedre for verden :-)

For your little one and our planet

Velkommen til Pure Goat Company og takk for din interesse i produktene våre.

På nettstedet vårt ønsker vi å fremheve fordelene med geitemelk som et næringsrikt og skånsomt alternativ til kumelk. Vårt mål er å tilby de beste ernæringsløsningene for babyen din, og vi er stolte av å kunne presentere vårt utvalg av geitemelkbaserte produkter.

Naturlig Næring for Din Baby
Geitemelk til babyen er mer enn bare et alternativ; det er en kilde til skånsom og naturlig næring. Med sin unike sammensetning, tilbyr geitemelk et godt alternativ til kumelk, spesielt for små mager som kan være sensitive til tyngre melketyper. Vår geitemelk til babyen er nøye behandlet for å sikre at den beholder sin naturlige godhet, noe som gjør den til et ideelt valg for ditt barns første faste føde.

Morsmelkerstatning basert på geitemelk
Forståelsen av at hver baby er unik, har ledet oss til å utvikle en morsmelkerstatning som kan tilpasses individuelle behov. Vår geitemelkbaserte morsmelkerstatning er utviklet for å gi alle nødvendige næringsstoffer som en voksende baby trenger, samtidig som den er lett for små systemer å fordøye. Med seks ganger nevnte geitemelkbaserte morsmelkerstatning i vårt sortiment, sikrer vi at det finnes et alternativ som passer for ditt barns spesifikke behov.

Tilskuddsmelk av høyeste kvalitet
Vår tilskuddsmelk, fremstilt av geitemelk, representerer det ypperste innen ernæringstilskudd for de minste. Den er designet for å komplementere barnets kosthold når morsmelken ikke lenger er den eneste matkilden. Gjentatt seks ganger på vår nettside, understreker vi betydningen av tilskuddsmelk som en del av et balansert kosthold for din baby. Vår geitebaserte tilskuddsmelk er enkel å fordøye og er pakket med essensielle næringsstoffer som bidrar til sunn vekst og utvikling.

Barnemat med geitemelk
Introduksjon av fast føde er en milepæl i babyens liv. Vår barnemat med geitemelk er utviklet for å gjøre denne overgangen både nærende og smakfull. Med seks omtaler av vår geitemelk-baserte barnemat, sikrer vi at hvert måltid bidrar til å møte ditt barns ernæringsmessige behov, samtidig som det introduserer dem for nye smaker og teksturer på en trygg og sunn måte.

Geitemelk: Et gunstig alternativ til kumelk
Vi forstår viktigheten av å ha tilgjengelige alternativer for ditt barns ernæring, og geitemelk står frem som et utmerket valg. Ikke bare er geitemelk et godt alternativ til kumelk for de med sensitiviteter, men den tilbyr også en rik kilde til essensielle vitaminer og mineraler. Ved å inkludere geitemelk i ditt barns kosthold, kan du bidra til en sunn vekst og utvikling på en naturlig måte.

Vi inviterer deg til å utforske vårt sortiment av produkter basert på geitemelk, som er utviklet med ditt barns beste i tankene. Ta det første skrittet mot en sunnere fremtid for din baby med våre nærende løsninger. Velkommen til en verden av naturlig godhet med geitemelk.


Vær oppmerksom på dette:

Morsmelk er den beste ernæringen for barnet ditt.

Tilskuddsmelk basert på geitemelk er i de fleste tilfeller ikke et alternativ for barn med påvist kumelkproteinallergi.

Hvis du ønsker å bestille direkte, kan du klikke her

Henviser deg gjerne til vår engelske hjemmeside hvor du finner all informasjon om våre produkter. Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post til info@puregoatcompany.com.

Vennlig hilsen fra Pure Goat Company